Skip to main content

Σπυράκη: Κάθε μέρα που καθυστερεί η αξιολόγηση ο λογαριασμός ανεβαίνει

Η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε ότι τον λογαριασμό τον πληρώνουν οι συνταξιούχοι, οι μικροεπιχειρηματίες και οι μισθωτοί.

Κάθε μέρα που καθυστερεί η αξιολόγηση ο λογαριασμός ανεβαίνει και τον πληρώνουμε όλοι μας, δήλωσε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα: «Αντιμετωπίζοντας την ενεργειακή φτώχεια: Καταγραφή και προοπτική επίλυσης του προβλήματος στη Θεσσαλονίκη» (δείτε αναλυτικότερα εδώ), η οποία πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ίδιας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

«Κάνουμε αντιπολίτευση για το συμφέρον των πολιτών και κάθε μέρα που καθυστερεί η αξιολόγηση, και η αξιολόγηση αυτή έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, ο λογαριασμός ανεβαίνει και τον πληρώνουμε όλοι μας, με πρώτους απ΄ όλους τους συνταξιούχους, τους μικροεπιχειρηματίες, τους μισθωτούς. Για το λόγο αυτό θέλουμε σε κάθε περίπτωση να εξηγήσουμε στους Ελληνες ότι όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα είναι για να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα είναι για να γίνουν εκλογές, ώστε να τελειώσει αυτός ο δύσκολος κύκλος και η Ελλάδα να μπορεί να σταθεί τα πόδια της. Κλείσει δεν κλείσει η αξιολόγηση, η Ελλάδα θα πρέπει να δανειστεί πλήρως από τις αγορές στα μέσα του 2018 και κάτι τέτοιο με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν φαίνεται να είναι εφικτό», τόνισε η κυρία Σπυράκη.