Skip to main content

Σπυράκη: Η κ. Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη

Να ξέρουν καλά ότι κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό, αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης,

Η κυρία Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου, αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, απαντώντας στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

«Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία», σημειώνει η κ. Σπυράκη και προσθέτει:

«Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες».

Όπως τόνισε η κ. Σπυράκη, η κυβέρνηση πιάστηκε «με την γίδα στην πλάτη» και τώρα προσπαθεί να την ξεφορτωθεί.

«Αφού πρώτα αρνήθηκε το αίτημα της Ν.Δ. να εξεταστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σήμερα δρομολόγησε τη σύγκλιση της επιτροπής προκειμένου να ακυρώσει τη σκανδαλώδη συμφωνία», σημείωσε

Κατά την κ. Σπυράκη, είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση, μέσα στον πανικό της από τις καθημερινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης.

«Να ξέρουν καλά όμως ότι κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό. Η ιστορία θα φτάσει μέχρι τέλους και οι ευθύνες, πολιτικές και δικαστικές θα αποδοθούν σε όλους», κατέληξε.