Skip to main content

Σπανός: Βαρεθήκαμε τα φιλικά, τραγικό να προετοιμαζόμαστε 12 εβδομάδες

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» υπογράμμισε πως ελπίζει στις 22/10 να ξεκινήσει το πρωτάθλημα ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τη νοοτροπία των παικτών

Την έναρξη του πρωταθλήματος δήλωσε πως περιμένει ο Δημήτρης Σπανός μετά τη φιλική νίκη του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα προβλήματα των τραυματισμών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Βαρεθήκαμε να παίζουμε φιλικά παιχνίδια, τα κίνητρα για να παίξουν οι παίκτες και αυτά που μπορεί να τους δώσει ο προπονητής έχουν στερέψει. Το φιλικό σήμερα ήταν μια προπόνηση και τίποτα άλλο, ελπίζουμε 22 του μήνα να ξεκινήσουμε, είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και από την νοοτροπία που έχουμε».

Σε ερώτηση για το κατά πόσο ο Άρης πήρε ψυχολογία από τις νίκες του στα φιλικά: «Τέτοιες ιστορικές ομάδες θέλουν πάντα τα θετικά αποτελέσματα».

Για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών: «Οι τραυματισμοί έχουν να κάνουν με την ένταση με την πολύ προπόνηση, είναι τραγική η κατάσταση να κάνουμε 12 εβδομάδες προετοιμασία, πέρα από τον Βαλεριάνο οι άλλοι παίκτες είναι λίγο επιπόλαιοι».

Για την παρουσία του Μιλούνοβιτς: «Περιμένω να δω έναν κανονικό Μιλούνοβιτς από την καλή του χρόνια στον Πλατανιά, αν είναι ήρεμος και υπομονετικός όπως είναι το τελευταίο μήνα θα πάρει τις ευκαιρίες του».