Skip to main content

Σπανός: Το μέγεθος του Άρη ασχολείται μόνο με τον εαυτό του

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» ξεκαθάρισε πως η ομάδα του είναι μεγάλη για να ασχοληθεί με καταστάσεις σχετικά με τη διαιτησία

Για τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα, τη διαιτησία και τα αποτελέσματα άλλων ομάδων μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Άρη επί της Καλλιθέας, ο Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

Για τον αγώνα: «Ήταν ένα ματς δύσκολο, για διάφορους λόγους. Ο πρώτος είναι να ξεπεράσουν τον κόσμο, την Μπόκα, τις δύο νίκες και την γενική ευφορία που υπήρχε. Το καταφέραμε κατά το ήμισυ. Σε τέτοιες Κυριακές η ομάδα πρέπει να τα τελειώνει πιο γρήγορα. Έπρεπε να τελειώσουν όλα στο πρώτο 45λεπτο, που είχαμε 5 τελικές, ενώ στο δεύτερο 3. Τελικές για μένα είναι αυτές που πάνε στην εστία. Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος, για τον ρυθμό στο α΄μέρος, την ένταση και την δημιουργία. Είμαι δυσαρεστημένος για το 46΄με 70΄, που πιστέψαμε ότι ίσως θα κερδίζαμε εύκολα. Από εκεί και πέρα το ματς τελείωσε, είμαστε ικανοποιημένοι για τους τρεις βαθμούς. Συγχαρητήρια στα παιδιά, μπράβο για τη νίκη, συνεχίζουμε με ταπεινότητα και χαμηλούς τόνους.

Ο Άρης, το όνομα Άρης, γιατί δεν ασχοληθώ καθόλου με τους 4 παράγοντες που συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι, σώζει το όνομά του αυτό που είναι σήμερα. Είναι ντροπή για την ομάδα να διαμαρτυρηθώ. Να προσέχουν, γιατί έχουν γνώσιν οι φύλακες. Παιχνιδάκια, πρέπει να κοπούν, γιατί όλα είναι από κακή συγκέντρωση, έλλειψη σοβαρότητας ή γιατί κάποιοι δεν ξέρουν καλά την δουλειά τους».

Για τον ρέφερι Καρατέρπο: «Θέλω να πω πως όταν ο Άρης πάει στην Ευρώπη, τότε θα μιλήσω στην διαιτησία. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα δεν θα ασχοληθεί με τέτοιες καταστάσεις».

Για τα άλλα αποτελέσματα: «Θα πρέπει να περιμένουμε από την ομάδα μας να βλέπει το κάθε ματς, σαν τελευταίο. Δεν στοχεύουμε σε αντίπαλο. Μόνο για την ομάδα μας. Υπάρχουν καλές ομάδες και φαίνονται. Το μέγεθος του Άρη είναι τέτοιο που ασχολείται μόνο με τον εαυτό του».

Για τα πλουραλισμό στα γκολ: «Από το καλοκαίρι βλέπετε την ομάδα, νομίζω ότι πάντα θα βρίσκεται κάποιος να λύνει τον γόρδιο δεσμό. Πρέπει να τον λύνουμε πιο γρήγορα».