Skip to main content

Σπανός: Να τελειώνουμε την άνοδο, δεν ξέρω αν θα μείνω στον Άρη (vid)

«Ήταν για εμάς ένα εύκολο απόγευμα. Είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα», είπε για τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»

Για τις αλλαγές στην εντεκάδα του Άρη, τα μετεγγραφικά σενάρια αλλά και την παραμονή του στο σύλλογο αναφέρθηκε μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας, ο Δημήτρης Σπανός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων»:

«Ήταν για εμάς ένα εύκολο απόγευμα. Δεν απειληθήκαμε, δεν μας ενόχλησε ο αντίπαλος. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, κερδίσαμε εύκολα, ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Θέλουμε το επόμενο για να τελειώσουμε την άνοδο. Συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά και πάμε για την Κυριακή».

Για τις αλλαγές στην ενδεκάδα: «Στο μυαλό μου έχω κάτι άλλο, αλλά όταν δεν μπορείς να το δεις, το βασικό που κοιτάς, είναι να είσαι σοβαρός συγκεντρωμένος και να κερδίζεις γρήγορα και εύκολα. Η εικόνα μας, δεν είναι καλή. Το ξέρουμε και το βλέπουμε όλοι. Αλλά να βάλετε μέσα παραμέτρους που δεν είναι της ώρας να σχολιάσουμε.

Τα παιδιά που δεν έπαιξαν πολύ δείχνουν διάθεση. Πχ. ο Νίκιτς. Οι υπόλοιποι να σφίξουν τα δόντια, έχω αντιληφθεί της κατάστασης. Εγώ ξέρω που θα είμαι του χρόνου, αυτοί δεν ξέρουν. Θα πρέπει να δώσουν τον αγώνα τους για να είναι στον Άρη της Super League. Η πίεση είναι για το καλό τους, όχι για το δικό μου».

Για την ονοματολογία παικτών και προπονητή που έχουν ακουστεί: «Eίναι κι αυτό μία παράμετρος. Υπάρχουν 28 παιδιά στα αποδυτήρια και ξέρουν ότι οι 20 θα φύγουν, αν διαβάζουν 100 ονόματα. Όμως σε αυτό το κομμάτι, πρέπει να καταλάβουν ότι μία μεγάλη ομάδα τα έχει αυτά. Είναι ευθύνη δική μας, που δεν μπορούμε να προωθήσουμε την πίεση και να ξεπεράσει το άγχος. Είμαι μεγάλο παιδί και καταλαβαίνω, πως μέχρι τελευταία ώρα θα είμαι εδώ να τιμήσω την ώρα και φεύγοντας θα είναι όλα άριστα».

Για το αν ανακοινώνει ότι φεύγει: «Δεν ξέρω που θα είμαι. Διαβάζουμε, ακούμε, όμως δεν είναι θέμα αυτό. Δεν είναι ποιος θα είναι εδώ, αλλά η ομάδα. Δεν ανακοινώνω τίποτα, απλά οι γνώσεις οι δικές σας και που έχω πάρει είναι από τα δικά σας τα άρθρα. Από εκεί μαθαίνω κι εγώ. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Η εντολή που έχω από τον πρόεδρο είναι να μην ρισκάρω την άνοδο κι αυτό παλεύω».