Skip to main content

Σπάει τα κοντέρ η Παρί: Μετά τον Νέιμαρ έρχεται και ο Εμπαπέ!

Μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ Νέιμαρ έναντι 222 εκατ. ευρώ από τη Μπαρτσελόνα, είναι έτοιμη να δαπανήσει άλλα 180 για τον Γάλλο.

Μία ακόμη βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι έτοιμη να απασφαλίσει η Παρί Σεν Ζερμέν.

Μετά την απόκτηση του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ Νέιμαρ έναντι 222 εκατ. ευρώ από τη Μπαρτσελόνα, είναι έτοιμη να δαπανήσει άλλα 180 για την απόκτηση του next best thing του γαλλικού ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ από τη Μονακό.

Τα 160 εκ. αφορούν τη μετακίνηση του παίκτη, ενώ τα άλλα 20 είναι το μπόνους που θα πάρουν οι Μονεγάσκοι λόγω του ότι είχαν συμφωνήσει με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τη «Marca» αναφέρει ότι η μεταγραφή είναι οριστική και ο ποδοσφαιριστής από τη νέα περίοδο θα φορά την φανέλα της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας.

Αυτό που απομένει, πλέον, για να ολοκληρωθεί το deal είναι να τακτοποιηθούν κάποιες λεπτομέρειες νομικής φύσεως. Αμέσως μετά ο 18χρονος Γάλλος επιθετικός θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα από την Παρί.

Καταλυτικό ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπεισε τη Μονακό να πουλήσει το γιο του στην Παρί και όχι στους πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς ήθελε να τον δει να αγωνίζεται με την ομάδα που εδρεύει στην πόλη όπου γεννήθηκε.