Skip to main content

Σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας πίσω από τις επιθέσεις βλέπει η ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι το δεύτερο κρούσμα αποστολής εκρηκτικού μηχανισμού από την Ελλάδα αναδεικνύει το πολύ σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας.

Απόδοση ευθυνών προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά κάθε άλλη πιθανή τρομοκρατική πράξη ζητεί η Νέα Δημοκρατία. 

Σε ανακοίνωσή της, με αφορμή την έκρηξη του παγιδευμένου δέματος στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, τονίζει ότι «το δεύτερο κρούσμα αποστολής εκρηκτικού μηχανισμού από την Ελλάδα αναδεικνύει το πολύ σοβαρό πρόβλημα ασφάλειας, καθώς και μία εξαιρετικά αρνητική εικόνα για τη χώρα».

«Σε όσους εμπνεύστηκαν να βάλουν ως αποστολείς στα δυο πακέτα - βόμβες τα ονόματα στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τους λέμε: Η επιχείρηση στοχοποίησης της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της θα αποτύχει παταγωδώς, γιατί σύσσωμος ο ελληνικός λαός καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες», προσθέτει η Ν.Δ.

Υπενθυμίζεται ότι στο δέμα το οποίο εντοπίστηκε την Τετάρτη στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, ως αποστολέας αναγραφόταν το όνομα «Άδωνις Γεωργιάδης», ενώ στο πακέτο το οποίο εξερράγη την Πέμπτη στα γραφεία του ΔΝΤ, το όνομα «Βασίλης Κικίλιας».