Skip to main content

Τρένο o ΠΑΟΚ του Ίβιτς, πέρασε με άνετο διπλό από τη Λάρισα (video)

Ήταν η πέμπτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ στην ιστορία του!

Τη νίκη με 0-2 κατέκτησε ο ΠΑΟΚ στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ για την 11η αναβληθείσα αγωνιστική της Super League.

Αξίζει να σημειωθεί όττι αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα για τον ΠΑΟΚ, κάτι που δεν έχει ξανακάνει ποτέ στην ιστορία του!

Ήταν επίσης η 4η σερί νίκη του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα και 6η σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην 2η θέση με 32 βαθμούς (ισοβαθμούν με Ξάνθη και Πανιώνιο) ενώ αντίθετα οι βυσσινί βρίσκονται στην 13η θέση με 16 βαθμούς.

Οι δυνατές μονομαχίες μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων κυριάρχησαν στα πρώτα λεπτά του αγώνα με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να προηγηθεί νωρίς.

Στοο Μυστακίδης εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία των Φατιόν και Μονιάκη να απομακρύνουν τη μπάλα και περνώντας τον τελευταίο βρέθηκε απέναντι από τον Ξενοδόχοφ και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 0-1.

Η ΑΕΛ απάντησε ένα λεπτό αργότερα όταν ο Γκαγιέχο σούταρε δυνατά με τον Γλύκο να αποκρούει.

Οι ασπρόμαυροι διατηρούσαν τον έλεγχο της αναμέτρησης χωρίς να δέχονται πίεση από τους βυσσινί και πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είχαν δύο καλές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον Τσίμιροτ.

Στο 23΄το δυνατό σουτ του Βόσνιου πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Ξενοδόχοφ ενώ στο 41΄ ο Μπίσεσβαρ πάσαρε στον Τσίμιροτ και το σουτ του τελευταίου έξω από τη μεγάλη περιοχή κατέληξε στη συμβολή των δοκών του Ξενοδόχοφ.

Ο Σάκης Τσιώλης προσπάθησε να κάνει πιο επιθετική την ΑΕΛ περνώντας στο δεύτερο ημίχρονο του Αβραάμ και Βαρέλα.

Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν όταν στο 61΄ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και ο Μάτος με κεφαλιά νίκησε τον Ξενοδόχοφ για το 0-2.

Στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης δεν πραγματοποιήθηκαν αξιωσημείωτες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες με τον Πέδρο Ενρίκε να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ενώ ντεμπούτο στο πρωτάθλημα έκανε με τη σειρά του, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΛ (Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (Αβραάμ 46΄), Τίκο, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (Ευμορφίδης 68΄), Κόντορ, Ναζλίδης, Γκαγιέχο, Τσακοπίνο (Βαρέλα 46΄).

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ (Xαρίσης 86΄), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (Ενρίκε 67΄), Κουλούρης (Πρίγιοβιτς 74΄).