Skip to main content

SOS εκπέμπει ο ΠΣΑΚ

Διάλογο για άμεση λύση των προβλημάτων πριν αυτά γιγαντωθούν ζήτησε μέσω ανακοίνωσης ο ΠΣΑΚ. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χρόνος και μπρος τον κίνδυνο να διαιωνιστεί η κατάσταση χρειάζονται έμμε
«Ελπίζουμε να ήρθε πλέον ο καιρός να λύσουμε τα προβλήματα του μπάσκετ και να το οδηγήσουμε ένα βήμα μπροστά. Με την προειδοποιητική μας απεργία αποδείξαμε ότι είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι να λύσουμε τα φλέγοντα ζητήματα και να αποκτήσουμε τα δικαιώματα που τόσα χρόνια μάς στερούν». 

«Παρόλα αυτά η γενική απεργία δεν είναι αυτοσκοπός. Ο σκοπός μας δεν είναι να σταματήσει το μπάσκετ (θα μείνουμε άνεργοι εξάλλου). Ο σκοπός μας είναι να μπουν επιτέλους κανόνες, ώστε να μην χάνουμε κάθε χρόνο τα χρήματα μας και να διατηρούμε τα θεμελιώδη εργασιακά μας δικαιώματα».

«Σε αυτό το πλαίσιο, ο ΠΣΑΚ καλεί όλους τους φορείς σε ΑΜΕΣΟ διάλογο, για να αλλάξουν πλέον οι συνθήκες που κρατάνε στάσιμο το μπάσκετ. Ζητάμε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και τον ΕΣΑΚΕ να ξεκινήσει διαδικασία συνεχόμενων συναντήσεων κάθε εβδομάδα για την υπογραφή κοινού μνημονίου».

«Έτσι ώστε με την ανάληψη καθηκόντων του νέου Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού να πραγματοποιηθεί η άμεση διαδικασία νομοθέτησης. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να φτάσουμε στην 1η Ιανουαρίου, ώστε να ασχοληθούμε ξανά με τα προβλήματα».