Skip to main content

Σόουζα: Νιώθω πολύ ωραία στον Άρη, θα υπογράψω νέο συμβόλαιο

Ο Πορτογάλος στόπερ εμφανίστηκε ικανοποημένος από την παρουσία του στους «κιτρινόμαυρους» τονίζοντας πως στόχος του είναι να παίξει στη Super League

Την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Super League με τον Άρη εξέφρασε μιλώντας στον ρ/σ «Yellow», ο Ούγκο Σοουζα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος αμυντικός των «κιτρινόμαυρων»:

Για το ότι έκλεισε ένα χρόνο στην οικογένεια του Άρη: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αγωνίζομαι στην ομάδα του Άρη και θέλω να ανέβω με την ομάδα στη Super League».

Για το ότι έγινε βασικός στην ομάδα και πως νιώθει: «Για να είμαι ειλικρινής όλα έγιναν πολύ γρήγορα, δεν περίμενα ότι θα μπορούσα να προσφέρω αμέσως και να δεχτώ αυτήν την αγάπη από τον κόσμο».

Πως νιώθει που είναι στην ομάδα του Άρη και πότε θα γίνει η ανανέωση του συμβολαίου του: «Νιώθω πολύ ωραία που είμαι στον Άρη και είμαι χαρούμενος έχω δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο, τώρα ξεκινάμε τις συζητήσεις, πιστεύω το συντομότερο να υπογράψω νέο συμβόλαιο»

Πότε βλέπει να ολοκληρώνεται η ανανέωση του συμβολαίου του: «Έχω ενημερώσει τον ατζέντη μου ότι θέλω να παραμείνω στον Άρη και θα ολοκληρωθούν σύντομα οι συζητήσεις που θα έχουμε».

Πως είναι η χημεία μέσα στο γήπεδο με τον συμπαίκτη του Γιώργο Δεληζήση: «Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν περίμενα να δεθώ τόσο γρήγορα με τον Δεληζήση στο παιχνίδι, τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά και έχουμε χημεία».

Για τον κόσμο του Άρη: «Μετά από μια δύσκολη χρονιά που πέρασα έμεινα στον Άρη γιατί μου το ζήτησε ο κόσμος και αποφάσισα να μείνω και να βοηθήσω όσο μπορώ, είναι σημαντικό να είμαστε όλοι ενωμένοι, είμαστε πρώτοι αλλά δεν κερδίσαμε ακόμη τίποτα, πρέπει να είμαστε ενωμένοι για την επόμενη χρονιά, για να ανεβούμε στη Super League».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις στην Β΄Εθνική, αλλά όλοι ξέρουν και βλέπουν ότι παλεύουμε, αυτή η κατηγορία δεν έχει τόσο τεχνική, αλλά θέλει δύναμη, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και να συνεχίσουμε δυναμικά μέχρι το τέλος».

Για το πως του φαίνεται η ζωή στην Θεσσαλονίκη: «Είμαι μόνος μου στην Θεσσαλονίκη αλλά είναι πολύ ωραία, έχω την στήριξη που χρειάζομαι από τον κόσμο του Άρη και μου αρέσει η ζωή εδώ, ο κόσμος είναι πολύ όμορφος όπως επίσης και η πόλη».