Skip to main content

Σόουζα: Μεγάλος σύλλογος ο Άρης, προτεραιότητά μου να παραμείνω (vid)

Ο Πορτογάλος στόπερ των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για το μέλλον του, τη φετινή σεζόν, την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό και τον Ντάρσι Νέτο

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, τη φετινή σεζόν, το μέλλον του στον Άρη αλλά και τον Ντάρσι Νέτο μίλησε στη media day του συλλόγου, ο Ούγκο Σόουζα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πορτογάλος στόπερ των «κιτρινόμαυρων»:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω στους φίλους του Άρη ότι είναι πολύ σημαντικό για μας τους παίκτες να έρθουν στο γήπεδο γιατί είναι το τέλος μιας τετραετίας. Επίσης, είναι το τελευταίο παιχνίδι του Νέτο».

Για το αν θα παραμείνει ή όχι στον Άρη: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω αν θα παραμείνω. Είμαι χαρούμενος στον Άρη. Ο κόσμος με αγαπάει και τον αγαπάω και προτεραιότητα μου είναι ο Άρης. Ελπίζω να έρθουμε σε συμφωνία».

Για την απόφασή του να έρθει στον Άρη: «Ξέρετε ότι ήταν δύσκολο για μένα να παραμείνω έναν έξτρα χρόνο στην Football League. Ο Άρης είναι μεγάλος σύλλογος με εκπληκτικό κοινό και ο κόσμος τον βοήθησε όλη τη χρονιά».

Για την πιο ξεχωριστή στιγμή στη φετινή χρονιά: «Για εμένα είναι το παιχνίδι στα Τρίκαλα. Ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι. Φέραμε ισοπαλία πέρσι. Όταν σκοράραμε και πήραμε την νίκη εκεί, ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα».