Skip to main content

Σόμπεϊ: Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία

«Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο Ρέθυμνο αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και απο τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ», δήλωσε ο νέος γκαρντ του Δικεφάλου

Τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι αποτελεί παίκτη του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Νέιθαν Σόμπεϊ με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αυστραλός γκαρντ των ασπρόμαυρων:

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ και έχω ακούσει καλά πράγματα από ανθρώπους με τους οποίους μίλησα. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ αυτό που έρχομαι και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό.  

Ήμουν όλη μέρα στο αεροπλάνο αλλά πιστεύω ότι αρχίζει τώρα μια καινούρια μέρα και μια καινούρια εμπειρία.

Δούλεψα πολύ με τον προπονητή μου τα τελευταία δυο χρόνια και τώρα μου δίνεται αυτή η μεγάλη ευκαιρία και θέλω να κάνω ότι μπορώ για να την κερδίσω.

Δεν εχω μιλήσει ακόμα μαζί του (σ.σ με τον Ματ Νίλσεν) αλλά θα πάρω μια ενημέρωση τις επόμενες ημέρες και απο αυτόν.

Γνωρίζω την εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ κι είναι το πρώτο πράγμα που έμαθα. Έχω πολύ υψηλό ρυθμό στο τρανζίσιον και ειμαι καλός στα ριμπάουντ. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα σωματείο με μεγάλη ιστορία και θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της.

Πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο Ρέθυμνο αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και απο τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και όσα μου πουν αυτοί».