Skip to main content

Σολτάνι: «Νιώθω καλά στον Ηρακλή»

Μετά το τέλος της Σούπερ Λιγκ θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Καρίμ Σολτάνι.

 

Για το μέλλον του στον Ηρακλή, τις προτάσεις που έχει από άλλες ομάδες και την αγωνιστική πορεία τόσο του ίδιου όσο και των «κυανόλευκων» μίλησε ο Καρίμ Σολτάνι στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis».
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
 
Για τα αγωνιστικά και το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη: «Είμαστε στις τελευταίες αγωνιστικές και χρειαζόμαστε τους βαθμούς μέσα στον Εργοτέλη. Αν τους πάρουμε τότε εξασφαλίζουμε σίγουρα την παραμονή μας στην κατηγορίας. Με τον Εργοτέλη είμαστε κοντά στη βαθμολογία. Θα ήταν πολύ καλό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν δεν μπορέσουμε να κερδίσουμε σίγουρα θα ήταν καλό να πάρουμε έναν βαθμό. Σε πολλά παιχνίδια περιμέναμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Με τον Πανιώνιο π.χ. θα μπορούσαμε να πάρουμε πιο εύκολα τους βαθμούς αλλά ήμασταν και λίγο άτυχοι».
 
Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη δική του απόδοση: «Μπορώ να κάνω πιο πολλά και κάποια πράγματα έδειξα και στην αρχή του Πρωταθλήματος. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια στα οποία και εγώ αλλά και η ομάδα μπορούμε να δώσουμε περισσότερα. Είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια».
 
Για το συμβόλαιο που τελειώνει το καλοκαίρι: «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμη για το συμβόλαιο. Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη και ο Ηρακλής. Και εγώ και η οικογένειά μου νιώθουμε καλά εδώ. Θα δούμε μετά το τέλος του Πρωταθλήματος τι θέλει κι ο Ηρακλής γιατί ακόμη δεν έχουμε συζητήσει. Ακόμη δεν ξέρω».
 
Για το αν ο Ηρακλής είναι η πρώτη του επιλογή: «Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει. Θα ξαναπώ ότι μου αρέσει εδώ και δεν θα είχα πρόβλημα να μείνω παραπάνω εδώ».
 
Για το ενδιαφέρον που έχει γραφτεί και ακουστεί από ομάδες της Ιταλίας και γενικότερα: «Δεν είναι η δουλειά μου να μιλώ με άλλες ομάδες. Ο μάνατζέρ μου το κάνει αυτό. Εγώ προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος και να παίζω ποδόσφαιρο. Πάνω σε αυτό δεν μπορώ να πω κάτι».
 
Για τα οικονομικά ζητήματα του Ηρακλή: «Όλοι ξέρουν για μας τα οικονομικά προβλήματα. Δεν είναι μόνο βέβαια ο Ηρακλής αλλά υπάρχουν πολλά προβλήματα και σε άλλες ομάδες όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. Εμείς όμως, όσο μπορούμε, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας και το οικονομικό να το λύσει ο καθένας με άλλες καταστάσεις».
 
Για τον κόσμο: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που ο κόσμος είναι κοντά μας μέχρι το τέλος και από την ώθηση που μας δίνει σε κάθε παιχνίδι. Είναι σημαντικό να είναι πάντα δίπλα μας και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε στα παιχνίδια που απομένουν εξασφαλίζοντας την παραμονή και κάνοντας και κάτι παραπάνω».