Skip to main content

Σοκαρισμένος από την επίθεση ο Ουάρντα, στο πλευρό του ο Ατρόμητος

Δεν συμμετείχε στην πρωινή προπόνηση της ομάδας του - Στο πλευρό του Αιγύπτιου άσου βρίσκονται διαρκώς άνθρωποι του Ατρομήτου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα μετά την επίθεση που δέχτηκε από κουκουλοφόρους σε μπαρ στην Καισαριανή, όπου παρακολουθούσε, μαζί με φίλο του, ματς του Champions League.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, οι δύο άνδρες άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τα δύο άτομα, ενώ προσπάθησαν να βιντεοσκοπήσουν το περιστατικό. Ο Αιγύπτιος άσος κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει την αστυνομία και στη συνέχεια βρέθηκε στο τμήμα για να καταθέσει.

Ο Ουάρντα, όπως είναι λογικό, από χθες το βράδυ είναι τρομαγμένος από αυτό που βίωσε. Μάλιστα, δεν έμεινε στην κατοικία του αλλά σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό του οι άνθρωποι του Ατρομήτου, οι οποίοι έμειναν μαζί του στο ξενοδοχείο αρκετές ώρες. Η ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται ο παίκτης είναι τόσο κακή που σήμερα το πρωί δεν πήγε στην προπόνηση της ομάδας του.

Ατρόμητος: Σχέδιο τρομοκράτησης από ανεγκέφαλους

Ο Ατρόμητος πήρε και επίσημη θέση για το συμβάν με ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.

Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων».