Skip to main content

Σοκ στον χώρο του μπάσκετ: Νεκρός ο Τσαρλς Σάκλεφορντ (videos)

Ο Αμερικανός που αγωνίστηκε σε Άρη και ΠΑΟΚ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Νότια Καρολίνα ενώ δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς αιτίες θανάτου

Νεκρός στο σπίτι του στο Κίνστον της Νότιας Καρολίνας βρέθηκε ο Τσαρλς Σάκλεφορντ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο 51χρονος Αμερικανός σέντερ και πρώην παίκτης των Άρη (1996/1997 με τον οποίο μάλιστα κατέκτησε το κύπελλο Κόρατς) και ΠΑΟΚ (1997/1998) βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του ενώ ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς αιτίες θανάτου του άτυχου παίκτη με πλούσια θητεία στο NBA όντας παίκτης των Νιου Τζέρσεϊ Νετς, 76 Σιξερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Σάρλοτ Χόρνετς.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τσαρλς Σάκλεφορντ βρέθηκε νεκρός στο Κίνστον το πρωί. Η αιτία του θανάτου του δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το περιστατικό είναι υπό έρευνα. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές όταν υπάρχει η δυνατότητα», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο TMZ.

 

Μάλιστα τόσο ο Αυτοκράτορας όσο και ο Δικέφαλος εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του Σάκλεφορντ.

Η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων:

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Charles Shackleford. Ο παλαίμαχος Αμερικανός σέντερ, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σήμερα (Παρασκευή 27/01) σε ηλικία 51 ετών, φόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τη σεζόν 1996-97, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει...»

Το ποστάρισμα των ασπρόμαυρων στο instagram:

«Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο Τσαρλς Σάκλεφορντ, ένας από τους κορυφαίους σέντερ που έχουν παίξει στην Ευρώπη. Στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε τη σεζόν 1997-98 και ήδη από εκείνη την ομάδα δεν υπάρχει και ο Κόνραντ ΜακΡέι!»