Skip to main content

Σοκ στον Άρη: Αντιμέτωπος με το φάσμα απαγόρευσης μετεγγραφών!

Η FIBA έκανε δεκτή την προσφυγή του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και πλέον υπάρχει πιθανότητα για απαγόρευση διεθνών μετεγγραφών στον «Αυτοκράτορα»

Tα προβλήματα συνεχίζονται και γιγαντώνονται για την ΚΑΕ Άρης, η οποία λόγω των χρεών της προς τον Βασίλη Καββαδά δεν θα μπορεί πλέον να προβεί σε μετεγγραφικές κινήσεις.

Σύμφωνα με το «Sdna», η FIBA έκανε δεκτή και την προσφυγή του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς και οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει πιθανότητα για απαγόρευση διεθνών μετεγγραφών.

Ο ίδιος ο αθλητής επιβεβαιώνει την πληροφορία, αφού πήρε στα χέρια του την απόφαση για το ΒΑΝ (σ.σ. απαγόρευση) για την μη εκπλήρωση της απόφασης που είχε λάβει το αρμόδιο οικονομικό δικαστήριο για τις οφειλές προς το πρόσωπο του.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ δεν τήρησε την προθεσμία που είχε ως τις 5 Ιανουαρίου, καθώς το χρέος δεν διευθετήθηκε (70 χιλ. ευρώ)  και η Παγκόσμια Ομοσπονδία προχώρησε σε απαγόρευση μετεγγραφών για τον «Αυτοκράτορα», ο οποίος πλέον μπορεί να πάρει μόνο παίκτες που το letter of clearence τους βρίσκεται στην Ελλάδα.

Κατ' επέκταση σημαίνει πως δεν πρέπει να χαθεί πλέον κανένας παίκτης, αφού δεν μπορεί να πάρει άλλον παίκτη πλέον αν δεν πληρώσει χρέη (π.χ. περίπτωση Μπελ, που αν φύγει, δεν θα μπορέσει να αντικατασταθεί). Οι εξελίξεις έρχονται ως θύελλα τη στιγμή που αναμένεται το ραντεβού Λάσκαρη-Αρβανίτη.