Skip to main content

Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης - Ρήξη χιαστού για τον κορυφαίο τερματοφύλακα

Ο Βέλγος έφυγε από την προπόνηση δακρυσμένος, έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας του τραυματισμού

Άσχημα νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Τιμπό Κουρτουά, ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας, τραυματίστηκε στην προπόνηση σήμερα (10/8) το πρωί, από την οποία αποχώρησε με φορείο, τραυματισμένος  στον πρόσθιο χιαστό σύνδεσμο του αριστερού γόνατος.

Ο Βέλγος έφυγε  από την προπόνηση δακρυσμένος, έχοντας επίγνωση της σοβαρότητας του τραυματισμού. Ένας τραυματισμός που αλλάζει εντελώς όλα τα σχέδια της Ρεάλ Μαδρίτης μια μέρα πριν την έναρξη της LaLiga.

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις που έκανε ο σύλλογος, επιβεβαιώθηκε ότι ο Βέλγος ποδοσφαιριστής έχει διαγνωστεί με ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και θα υποβληθεί σε επέμβαση τις επόμενες ημέρες.

Ένας περίπλοκος τραυματισμός που έχει πολύ έντονες περιόδους αποκατάστασης και που θα μπορούσε να σημαίνει απουσία  από όλη τη σεζόν για τον Βέλγο τερματοφύλακα (η μέση περίοδος αποθεραπείας είναι συνήθως μεταξύ 8 και 9 μηνών).

Σε αυτήν την περίπτωση, η Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει τώρα να αποφασίσει εάν θα...βγει στην αγορά ή θα αποφασίσει να εμπιστευτεί τον Λουνίν. Ήδη πάντως γράφονται τα ονόματα  δύο Ισπανών τερματοφυλάκων, του Κέπα και του Ντε Χέα.

Ο Κουρτουά, ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη θέση του,  ήταν το στήριγμα των Μαδριλένων  τις τελευταίες σεζόν. Ο 31χρονος τερματοφύλακας, που δεν είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό σε όλη την καριέρα του, έπαιξε 43 παιχνίδια μεταξύ LaLiga, Champions League και Copa del Rey την περασμένη σεζόν.