Skip to main content

Σοκ με Λίνο, χάνει τον Άρη ο Μπουσαϊντί

Nοκ άουτ για τέσσερις μήνες βγήκε ο Λίνο, καθώς υπέστη κάταγμα κόπωσης στην ποδοκνημική, ενώ ξέσπασε σε λυγμούς όταν το έμαθε. Ο τραυματισμός του Μπουσαϊντί στο ματς με την Ντιναμό θα του στοιχίσει τη
Ενα κακό μαντάτο περίμενε τον Δερμιτζάκη ανήμερα του αγώνα με τη Ντιναμό, από το ιατρικό τιμ της ομάδας. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ «πάγωσε» όταν άκουσε ότι το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για την αποθεραπεία του Λίνο μπορεί να πλησιάσει και τους τέσσερις μήνες, γεγονός που σημαίνει ότι θα χάσει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Ευρώπης στη φάση των ομίλων και σχεδόν όλο τον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος.
Ο Λίνο έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης στην ποδοκνημική, το οποίο δεν χρειάζεται χειρουργείο, αλλά συντηρητική αγωγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος, μόλις πληροφορήθηκε το νέο, από τον γιατρό της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, ξέσπασε σε λυγμούς, μην μπορώντας να πιστέψει το γεγονός ότι πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικών για τόσο καιρό.

Χάνει τον Άρη ο Μπουσαϊντί

Ανάμεσα στους άτυχους του χθεσινού  αγώνα με την Ντιναμό ήταν και ο Ανίς Μπουσαϊντί. Ο Τυνήσιος τραυματίστηκε στο 12ο λεπτό του αγώνα με τους Κροάτες και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για 7-10 ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει το ντέρμπι της Κυριακής με τον Άρη στην Τούμπα. Ο Μπουσαϊντί αντιμετωπίζει πρόβλημα στους προσαγωγούς και με δεδομένη τη διακοπή του Πρωταθλήματος μετά το παιχνίδι με τους κίτρινους, αναμένεται να είναι στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Όσον αφορά την κατάσταση των Τσιρίλο και Ελ Ζαρ και το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στα πλευρά, η σοβαρότητα του τραυματισμού τους θα ξεκαθαρίσει σήμερα, μετά τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθούν.