Skip to main content

Σοφία Βούλτεψη: Πυροτέχνημα τα περί εξόδου στις αγορές

Ο κ. Τσίπρας ετοιμάζεται να πανηγυρίσει για άλλη μία φορά, γράφοντας άλλο ένα κεφάλαιο στο βιβλίο της πολιτικής εξαπάτησης, σχολιάζει η βουλευτής

Ένα ακόμη κυβερνητικό, προπαγανδιστικό πυροτέχνημα χαρακτηρίζει η Σοφία Βούλτεψη την πρόθεση της κυβέρνησης για έξοδο της χώρας στις αγορές. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο ότι «ο κ. Τσίπρας ετοιμάζεται να πανηγυρίσει για άλλη μία φορά, γράφοντας άλλο ένα κεφάλαιο στο βιβλίο της πολιτικής εξαπάτησης».

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση της Ν.Δ. που χαρακτήρισε «ηθικό αυτουργό» των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, η κ. Βούλτεψη υπογραμμίζει ότι «είναι αδιανόητο για υπουργό Δικαιοσύνης δημοκρατικής χώρας να αποκαλεί 'δυσάρεστη έκπληξη' μία δικαστική απόφαση και τον πρωθυπουργό να μιλά για 'θεσμικά εμπόδια'» και σημειώνει ότι «τέτοιου είδους δηλώσεις προσφέρουν άλλοθι και ηθική νομιμοποίηση για πράξεις βίας και ανομίας».

Ερωτηθείσα εάν η Ν.Δ. πρέπει να κάνει πρόταση μομφής στο υπουργό Πάνο Καμμένο για την υπόθεση Noor 1, η βουλευτής της Ν.Δ. δηλώνει ότι για τον κ. Καμμένο υπάρχει «μομφή διαρκείας». Τέλος, για τις πρόσφατες προκλητικές κινήσεις των Τούρκων να παρενοχλήσουν ακόμα και το ελικόπτερο που μετέφερε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στο Φαρμακονήσι, η Σοφία Βούλτεψη απαντά ότι «απαιτείται ψυχραιμία και παρέλκουν όλες οι επικοινωνιακές κορώνες».