Skip to main content

SN: Στην κορυφή των προτιμήσεων των Αυστριακών η Ελλάδα

Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, σαφώς μπροστά από την Ισπανία, την Τουρκία, την Αίγυπτο και την Ιταλία, λέει η SN.

Στην κορυφή του καταλόγου των πλέον προσφιλών προορισμών της Αυστρίας βρίσκεται η Ελλάδα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Salzburger Nachrichten (SN), η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά πως η χώρα μας θα είναι «προφανώς ο αναμφισβήτητα ακτύπητος υπ΄ αριθμόν ένατουριστικός προορισμός.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση των προτιμήσεων, σαφώς μπροστά από την Ισπανία, την Τουρκία, την Αίγυπτο και την Ιταλία, στις αεροπορικές πτήσεις, ενώ από το Σάλτσμπουργκ, η Κρήτη είναι ο πλέον προσφιλής προορισμός, ακολουθούμενη από τη Μαγιόρκα της Ισπανίας, την Χουργκάντα της Αιγύπτου, την Κω και την Ρόδο, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της SN, η Κρήτη βρίσκεται πλέον μπροστά από τη Μαγιόρκα στον κατάλογο των πλέον αγαπητών προορισμών των αεροπορικών ταξιδιών των κατοίκων του Σάλτσμπουργκ, ενώ και άλλα τρία ελληνικά νησιά βρίσκονται στις πέντε πρώτες θέσεις των προτιμήσεων.