Skip to main content

Smoked Nights στο Navona μαζί με τους Soul Food τον Δεκέμβριο

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη μοναδική πολυπλοκότητα των γεύσεων από «καπνιστά» cocktails και dishes παρέα με τους Soul Food.

Οι Παρασκευές του Δεκεμβρίου γίνονται Smoked! Με πλούσια αρώματα, ισορροπία γεύσεων και έμπνευση οι Mixologists του Navona ετοιμάζουν «καπνιστά» cocktails & dishes, από τα χέρια του Executive Chef Σωτήρη Ευαγγέλου.

Smoked Fashioned με παλαιωμένο ουίσκι, χειροποίητο σιρόπι κολιάνδρου και bitters πορτοκαλιού συνοδεύεται με μπρουσκέτα, μπλε τυρί και καραμελωμένα αχλάδια. Negroni με τζιν, γλυκό βερμούτ και premium gin συνοδεύεται με πιαντίνα, μους μορταδέλας και γλυκά βερίκοκα. Αυτές είναι μόνο 2 από τις 5 διαφορετικές «καπνιστές» επιλογές που έχουν ως στόχο να μυήσουν τους επισκέπτες στην απόλαυση των μοναδικών αυτών συνδυασμών.

Το κοινό μπορεί να απολαύσει τη μοναδική πολυπλοκότητά των γεύσεων παρέα με τους Soul Food που πίσω από το booth μαγειρεύουν τους jazz ήχους της Νέας Ορλεάνης και έρχονται να ταιριάξουν αρμονικά τις καπνιστές αλλά παράλληλα πιπεράτες γεύσεις.

Ημέρες: 8/12, 15/12, 22/12, 29/12

Ώρα: 21:00