Skip to main content

Σκουρλέτης: Σε διαβούλευση οι αλλαγές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι στόχος των συναντήσεών του με τους δημάρχους και τους εκπρόσωπους των ΟΤΑ είναι ο απευθείας διάλογος.

Σε διαβούλευση και συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, θα θέσει η κυβέρνηση τις αναγκαίες θεσμικές αλλαγές, που ήδη προγραμματίζει στο πλαίσιο της λειτουργίας του Καλλικράτη, ανακοίνωσε από την Ξάνθη - πρώτο σταθμό της επίσκεψής του σε δήμους της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης - ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε δηλώσεις του ο κ. Σκουρλέτης υπογράμμισε ότι στόχος της συνάντησης με τους δημάρχους και τους εκπρόσωπους των ΟΤΑ είναι ο απευθείας διάλογος, ώστε ν΄ ακουστούν παρατηρήσεις και να καταγραφούν προβλήματα και προτάσεις.

Ο υπουργός Εσωτερικών είχε συνάντηση εργασίας το μεσημέρι με όλους τους δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, παρουσία και του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστου Μέτιου, με τους οποίους συζήτησε όλα τα θέματα που αφορούν τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση.