Skip to main content

Σκόνδρας: Φανταστικός παίκτης ο Μακ, μπορεί το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ

Ο πρώην αμυντικός των «ασπρόμαυρων» μίλησε για το σενάριο επιστροφής του Σλοβάκου επιθετικού στον «Δικέφαλο» αλλά και για το πρωτάθλημα

Για το σενάριο επιστροφής του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ αλλά και για τις πιθανότητες του «Δικεφάλου» ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Γιάννης Σκόνδρας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρώην αμυντικός των «ασπρόμαυρων»:

Για την επιστροφή του Μακ στον ΠΑΟΚ: «Έχω συνεργαστεί μαζί του, είναι πολύ καλός παίκτης και το έχει δείξει στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα. Ξέρει τη νοοτροπία της ομάδας και έρχεται με παραπάνω εμπειρίες».

Για όσους χαρακτηρίζουν τη μετεγγραφή "ξαναζεσταμένο φαγητό": «Εξαρτάται από την προσπάθεια του παίκτη. Μπορεί να τα πάει και καλύτερα από την προηγούμενη φορά».

Για το μεγαλύτερό του αγωνιστικό προτέρημα: «Είναι πολύ γρήγορος με καλά τελειώματα. Το έδειξε και στον ΠΑΟΚ, άλλωστε. Ό,τι και να πούμε και γι' αυτόν τον παίκτη είναι λίγο. Ειδικά για τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό πρωτάθλημα είναι φανταστικός παίκτης».

Για την αποχώρηση του Ίβιτς: «Κανείς δεν είναι δεδομένος στο ποδόσφαιρο. Ούτε οι ποδοσφαιριστές, ούτε οι προπονητές. Όλοι μας δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και η διοίκηση κρίνει τους πάντες».

Για τους λόγους που δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ίβιτς: «Δεν το ξέρω εγώ αυτό. Είναι η φιλοσοφία του προπονητή και είναι σεβαστή αυτή. Πολλοί παίκτες πηγαίνουν σε διάφορες ομάδες και δεν πιάνουν ή τους διώχνει ο προπονητής. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ πάντα διεκδικούσε το πρωτάθλημα. Καλούς παίκτες έχει, κόσμο έχει, γιατί όχι; Αρκεί τη φετινή καλή του πορεία να την κάνει από την αρχή της σεζόν. Έχει βάθος στο ρόστερ και μπορεί να τα καταφέρει».

Για το αν θεωρεί μειονέκτημα την αλλαγή προπονητή: «Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Θα το δείξει η πορεία. Μπορεί να είναι καλό, μπορεί και όχι. Εξαρτάται από τη θέληση προπονητή και παικτών».

Για την μετεγγραφική ενίσχυση που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ποιοτική ομάδα και το έδειξε. Είναι αδικία να λέμε ότι δεν έχει ποιοτικούς παίκτες. Θα πάρει σίγουρα και άλλους. Θέλει σοβαρότητα στα λεγόμενα μικρά ματς. Να μην στραβοπατήσει κόντρα στις αδύναμες ομάδες».