Skip to main content

Σκληρή απάντηση ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για Μαρέβα και «πόθεν έσχες» Κυριάκου

Οι κήρυκες του διχασμού και οι νονοί της λάσπης να ξέρουν ότι η αθλιότητα δεν θα περάσει, υπογραμμίζει, σε υψηλούς τόνους, η Νέα Δημοκρατία.

Για ψέματα και λασπολογία κάνει λόγο η ΝΔ απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που επαναφέρει, επικαλούμενος σχετικό δημοσίευμα, το ζήτημα του «πόθεν έσχες» του Κυριάκου Μητσοτάκη και της επαγγελματικής σχέση της συζύγου του Μαρέβα Γκραμπόφκσι με τον Σταύρο Παπασταύρου (δείτε εδώ).

«Η ομάδα εξουσίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, μπροστά στην οργή του κόσμου για τις πολιτικές της, ανίκανη να δώσει λύσεις στα προβλήματα των Ελλήνων, συνεχίζει τα ψέματα, λασπολογεί και διχάζει συστηματικά» σημειώνει η Νέα Δημοκρατία, επισημαίνοντας ότι την ίδια ώρα:
-Η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει απέραντος καταυλισμός εγκλωβισμένων μεταναστών και προσφύγων
-Η πραγματική οικονομία ασφυκτιά
-Όλες οι επαγγελματικές ομάδες αντιδρούν στις κυβερνητικές επιλογές
-Η διαπραγμάτευση για το πρόγραμμα καρκινοβατεί επικίνδυνα.

«Η χώρα σέρνεται στην καταστροφή και αυτοί διαβάζουν … Hot Doc», τονίζει η ΝΔ και καταλήγει:

«Η λασπολογία είναι το τελευταίο καταφύγιο μιας κυβέρνησης σε αποδρομή. Οι κήρυκες του διχασμού και οι νονοί της λάσπης να ξέρουν ότι η αθλιότητα δεν θα περάσει».

Με νέα ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει ότι «τα ερωτήματα σχετικά με το πόθεν έσχες του κ. Μητσοτάκη είναι πολλά και αμείλικτα» και προσθέτει: «Αλλά για την ταμπακιέρα λόγος ουδείς, από τον ίδιο και τη ΝΔ.

Για ποιο λόγο δεν απαντά ο κ. Μητσοτάκης στα ερωτήματα που αυτονόητα τίθενται από τη συμμετοχή του κ. Παπασταύρου στην εταιρεία της συζύγου του, κ. Γκραμπόφσκι; Για ποιο λόγο το πόθεν έσχες της κ. Γκαμπρόσφκι δεν εμφανίζεται στο δικό του πόθεν έσχες κατά την επίμαχη περίοδο;».