Skip to main content

Σκιάβι: Τεράστια ομάδα ο Άρης, τιμή για εμάς αυτός ο αγώνας (video)

O προπονητής της θρυλικής λατινοαμερικάνικης ομάδας ευχαρίστησε τους «κιτρινόμαυρους» για τη θερμή υποδοχή που επιφύλασσαν στην ομάδα του

Την επιθυμία του για τη δημιουργία μίας ευχάριστης βραδιάς αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τους οπαδούς του Άρη στο πλαίσιο της σπουδαίας φιλικής αναμέτρησης κόντρα στη Μπόκα Τζούνιορς εξέφρασε ο Ρολάντο Σκιάβι.

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής των «Χεινέσες» δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια του κόουτς. Είναι τιμή μας να είμαστε εδώ. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μία τεράστια ομάδα για την Ελλάδα που πρέπει να είναι στην πρώτη κατηγορία και από κόσμο και από ιστορία. Μακάρι αύριο να είναι μία ευχάριστη μέρα. Ξέρουμε ότι είναι μία ομάδα με πάθος ο Άρης. Ευχαριστούμε γιατί μας υποδέχθηκαν θερμά και μας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν ξεχωριστή η υποδοχή μας. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου και να έχουν μία καλή χρονιά. Να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να το διασκεδάσουν όλοι. Είναι σημαντικό να γίνονται τέτοια φιλικά ματς».

Κλείνοντας είπε για το φιλικό του 2009: «Ναι, μου έχει πει ο Ιμπάρα για το συγκεκριμένο φιλικό. Το πόσο θερμό ήταν το κλίμα και πόσο όμορφα πέρασαν».