Skip to main content

Σκιάβι (Μπόκα Τζούνιορς): Ανυπομονούμε για το φιλικό με τον Άρη

Ο προπονητής της δεύτερης ομάδας των «Χεινέσες» υπογράμμισε πως είναι ευκαιρία για αυτόν και τους παίκτες του να ζήσουν την ατμόσφαιρα του «Βικελίδης»

Για το μεγάλο φιλικό που αναμένεται να δώσει η Μπόκα Τζούνιορς με αντίπαλο τον Άρη στη Θεσσαλονίκη μίλησε στην εφημερίδα «Metrosport», ο Ρολάντο Σκιάβι.

Χαρακτηριστικά, ο προπονητής της δεύτερης ομάδας των «Χεινέσες» δήλωσε:

«Ανυπομονούμε να έρθουμε στη Θεσσαλονίκη για το φιλικό με τον Άρη. Γνωρίζουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες, όπως συνέβη και το 2009.

Τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες μου, έχουμε δει βίντεο από την έδρα του αντιπάλου και ξέρουμε πόσο εκδηλωτικός και θερμός είναι ο κόσμος στις εκδηλώσεις του.

Είναι ευκαιρία για μένα και τους παίκτες μου να ζήσουμε από κοντά την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί στο γήπεδο για να νιώσουμε κάτι από το δικό μας Μπομπονέρα. Πιστεύω πως το παιχνίδι θα είναι δυνατό και θα αποτελέσει καλό τεστ για τις δύο ομάδες.

Δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά από τη στιγμή που θα κάνουμε πολύωρο ταξίδι για να αγωνιστούμε σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας».