Skip to main content

Σκέφτεται προσφυγή ο Λέκι

Άλλο ένα πρόβλημα ήρθε να προστεθεί στον Ηρακλή μέσα στα δεκάδες οικονομικής «φύσεως» που ταλανίζουν τον «Γηραιό», αφού ο Ματίας Λέκι είναι εξαιρετικά πιθανό να κάνει προσφυή, ώστε να διεκδικήσει τα ο
Άλλο ένα πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει το …πολύπαθο σωματείο του Ηρακλή, αφού από την Τετάρτη το όνομα του προβλήματος των νέων διοικούντων της «κυανόλευκης» ΠΑΕ ακούει στο …όνομα του Ματίας Λέκι.
Ο Αργεντινός αμυντικός ζητάει επίμονα τις τελευταίες μέρες τα 150.000 ευρώ που του οφείλονται, ενώ σκέφτεται την προσφυγή στα κλιμάκια της UEFA, προκειμένου να λάβει τα χρήματα που του οφείλει η ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο Λέκι πάντως ήδη έχει αρχίσει να ψάχνει τον επόμενο «σταθμό» της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αφού το συμβόλαιίο του με τον «Γηραιό» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αντίθετα, την Τετάρτη εξοφλήθηκε ο Νταίγκο Κομπαγιάσι, ο οποίος αναχώρησε για την πατρίδα του, προκειμένου να περάσει τις διακοπές του καλοκαιριού. Ο Ιάπωνας βρίσκεται στα πλάνα του Γιόζεφ Μπουμπένκο για την επόμενη χρονιά, αφού έδειξε καλά στοιχεία κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος και κρίθηκε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Τέλος, επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές του Ηρακλή αναμένεται να έχουν οι διοικούντες της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, οι οποίοι σκοπεύουν να μοιράσουν τα χρήματα που συγκέντρωσαν για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις των φετινών συμβολαίων.