Skip to main content

Σκάνδαλο εάν τιμωρηθούμε με -3 βαθμούς, λέει ο ΠΑΟΚ

Οι «ασπρόμαυροι», αφού μελέτησαν λεπτομερειακά το κατηγορητήριο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι από πουθενά δεν προκύπτει η περίπτωση τέτοιας τιμωρίας

Σκάνδαλο θα συνιστά, σύμφωνα με τους διοικούντες την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το ενδεχόμενο τιμωρίας του συλλόγου με αφαίρεση βαθμών για όσα θλιβερά προηγήθηκαν του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Οι «ασπρόμαυροι», αφού μελέτησαν λεπτομερειακά το κατηγορητήριο για τα επεισόδια στον Βόλο, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι «από πουθενά δεν προκύπτει η περίπτωση τέτοιας τιμωρίας».

Ο Δικέφαλος ποντάρει πάρα πολύ στη συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, Νίκου Βακάλη, επομένως θεωρεί ότι «θα πρόκειται για σκάνδαλο εάν η ομάδα τιμωρηθεί με -3 βαθμούς».

Υπενθυμίζεται ότι ο παρατηρητής, στη συμπληρωματική - τροποποιητική του αναφορά, υποστηρίζει πως η είσοδος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ και οι συμπλοκές με την αστυνομία δεν έγιναν στις 20:44 όπως αρχικά είχε σημειώσει, αλλά στις 18:20 και, ως εκ τούτου, δεν προκύπτει ευθύνη της ΠΑΕ, από τη στιγμή που η αποστολή της ομάδας δεν είχε φτάσει ακόμη στο γήπεδο.

Από αυτό και μόνον οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΕ θεωρούν ότι το πρωτοβάθμιο όργανο της ΕΠΟ θα πρέπει να λάβει υπόψη του τη δεύτερη έκθεση του παρατηρητή και να μην επιβάλει την ποινή αφαίρεσης βαθμών.