Skip to main content

Συζητήσεις για να συνεχίσει ο Τσόχλας και του χρόνου στον ΠΑΟΚ

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου μίλησαν με ατζέντη του 34χρονου γκαρντ εκφράζοντας την διάθεση να συνεχίσει ο παίκτης και του χρόνου στον σύλλογο

Μια 5άδα συμβολαίων έχει ο ΠΑΟΚ βάση για την επόμενη σεζόν και συγκεκριμένα τους Μαργαρίτη, Κόνιαρη, Χρυσικόπουλο, Καραμανόλη και Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με την «Arena Press», παλεύει για άλλους 4 ξένους (Κλάντον, Σάιμπερτ, Πέινερς, Σόμπεϊ) και αν τα καταφέρει στο 100%, θα επιδιώξει να προσθέσει άλλους 4-5 παίκτες για να πάει στις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη με μια γεμάτη 12άδα-13άδα παικτών. Υπάρχει όμως και μια εκκρεμότητα.

Σε τρεις μήνες τελειώνει το συμβόλαιο του Τσόχλα μετά από μια 4ετία στο «Παλατάκι».

Κι όμως στον ΠΑΟΚ τον υπολογίζουν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι άνθρωποι του Δικεφάλου μίλησαν με ατζέντη του 34xρονου γκαρντ, του εξέφρασαν την διάθεση να συνεχίσει ο «Απο» στον ΠΑΟΚ για τον επόμενο χρόνο και υπό προϋποθέσεις για τον μεθεπόμενο. Και αν δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, είναι ο χαρακτήρας, η χημεία και τα αποδυτήρια για τον Τσόχλα που μεγάλωσε την οικογένεια του ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα, υπάρχει και από τις δύο πλευρές διάθεση και όπως τονίστηκε, θα τα πουν με προοπτική να κλείσει το θέμα θετικά μετά το τέλος της σεζόν.

Μάλιστα άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει σκέψη για επέκταση του συμβολαίου του Μαργαρίτη για έναν χρόνο ακόμα, να τελειώσει από τον ΠΆΟΚ το καλοκαίρι του 2019 παρέα με τον Τσόχλα. Λεπτό θέμα, θέλει διαφορετικό χειρισμό, αφού ο αρχηγός έχει άλλο ρόλο στην ομάδα, πιο βασικό από του Τσόχλα.