Skip to main content

Σύσκεψη υπό τον Τσίπρα στο Μαξίμου για το ελληνικό ποδόσφαιρο

Η απόφαση για αναστολή των ελληνικών πρωταθλημάτων από την ΠΔΕ της ΕΠΟ έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη συναίνεση του πρωθυπουργού

Ευρεία σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 18.30, στον απόηχο των ανησυχητικών εξελίξεων στον χώρο του ποδοσφαίρου, μετά την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του αριχιδιαιτητή της ΠΔΕ της ΕΠΟ Γ. Μπίκα, στην Ιερισσό Χαλκιδικής, που είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή όλων των ελληνικών ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

Στη σύσκεψη αυτή θα συμμετάσχουν ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης και πρώην υφυπουργός Αθλητισμού, Στ. Κοντονής, ο διάδοχός του, Γ. Βασιλειάδης, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκας και ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Η απόφαση για αναστολή των ελληνικών πρωταθλημάτων από την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, με τη συναίνεση του κ. Τσίπρα ύστερα και από το τελευταίο συμβάν.

Υπενθυμίζεται ότι, σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΕΠΟ, η απόφαση για το λουκέτο στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα θα επανεξεταστεί μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τα αίτια της πυρκαγιάς που κατέστρεψε το σπίτι του επικεφαλής της ΚΕΔ.