Skip to main content

ΣΥΡΙZA: Απειλές τραμπούκων από το περιβάλλον Καρυπίδη κατά Νεφελούδη

Το καθεστώς αυθαιρεσίας θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, εκφράζοντας τη στήριξή του στον γγ του υπουργείου Εργασίας.

Τη στήριξή του στον Ανδρέα Νεφελούδη εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης κάνοντας λόγο για απειλές που δέχεται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας «από τραμπούκους του περιβάλλοντος του Θόδωρου Καρυπίδη».

Μάλιστα, όπως υπογραμμίζει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος «το καθεστώς αυθαιρεσίας που απολάμβαναν ορισμένοι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν», προσθέτοντας -μεταξύ άλλων- ότι «οι φίλαθλοι του Άρη,  αλλά και όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιρικών ομάδων, δεν έχουν έχουν λόγο να υπερασπίζονται επιχειρηματίες που αφήνουν απλήρωτους εργαζόμενους».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Οι απειλές που δέχεται ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης, από τραμπούκους που προέρχονται από το περιβάλλον του επιχειρηματία Θ. Καρυπίδη, θα πέσουν στο κενό.

Οι εποχές που οι διάφοροι μεγαλόσχημοι χρησιμοποιούσαν τις ΠΑΕ προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους, με αποτέλεσμα τη συστηματική υπονόμευση του δημοσίου συμφέροντος, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί. Οι φίλαθλοι του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και όλων των υπόλοιπων ποδοσφαιρικών ομάδων, δεν έχουν κανένα λόγο να υπερασπίζονται επιχειρηματίες που αφήνουν απλήρωτους εργαζόμενους και φεσώνουν με υπέρογκα ποσά τα ασφαλιστικά ταμεία.

Στεκόμαστε στο πλάι του Αν. Νεφελούδη. Το καθεστώς αυθαιρεσίας που απολάμβαναν ορισμένοι θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν».