Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Το δηλητήριο του φασισμού δεν έχει θέση πουθενά

Ανακοίνωση εξέδωσε το κυβερνών κόμμα, στον απόηχο της επίθεσης που δέχθηκαν, σύμφωνα με τους ίδιους, μέλη της ΟΡΜΑ από άτομα της Χρυσής Αυγής.

Την επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής, που δέχθηκαν μέλη της Οργάνωσης Μαχητικού Αντιφασισμού (ΟΡΜΑ), σύμφωνα με τους ίδιους, κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους στην περιοχή του Περάματος, καταγγέλλει το κυβΕρνών κόμμα.

«Η εγκληματική επίθεση τραμπούκων της Χρυσής Αυγής, στο Πέραμα, κατά τη διάρκεια αντιφασιστικής παρέμβασης, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά νεοναζιστικών επιθέσεων στην περιοχή, και συνέβη μόλις λίγες μέρες μετά από την τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων και βιαιοπραγίες εναντίον του Η. Κασιδιάρη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική του ανακοίνωση.

«Το δηλητήριο του φασισμού και του ρατσισμού δεν έχει θέση ούτε στο Πέραμα, ούτε πουθενά» προσθέτει και καταλήγει: «Ο αγώνας για την αναχαίτιση του νεοναζισμού και της φασιστικής, εγκληματικής δράσης των δολοφόνων της Χ.Α. πρέπει να είναι καθημερινός και διαρκής».

Υπενθυμίζετα πως τα μέλη της ΟΡΜΑ πήγαν στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για να υποβάλουν μηνύσεις για την επίθεση που δέχτηκαν, ώστε να κινηθεί η διαδικασία του Αυτοφώρου.