Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Σιγή ιχθύος από τα κανάλια για την υπόθεση Παπασταύρου

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τα τηλεοπτικά δελτία ότι δεν μετέδωσαν την είδηση για τη πληρωμή προστίμου 3,3 εκατ. ευρώ από τον Στ.Παπασταύρου.

Επίθεση στα τηλεοπτικά δελτία εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τα για «σιγή ιχθύος» σχετικά με την κάλυψη της υπόθεσης πληρωμής προστίμου 3,3 εκατ. ευρώ από τον συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρο Παπασταύρου, για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ» (δείτε εδώ).

Σε ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου τονίζει: «Ουδεμία έκπληξη για τη σιγή ιχθύος των τηλεοπτικών δελτίων σχετικά με την υπόθεση Παπασταύρου και την καταβολή προστίμου 3,3 εκ. ευρώ για τη λίστα Λαγκάρντ. Το ίδιο συνέβη και χτες, με την είδηση για τη συνέχιση της έρευνας για το πόθεν έσχες του κ. Χαρδούβελη».

«Φαίνεται ότι για να υπάρξει «είδηση», θα πρέπει να εμπεριέχει και κάποια έωλη κατηγορία για τον ΣΥΡΙΖΑ», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται πως νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, για την ίδια υπόθεση, είχε καλέσει τη Νέα Δημοκρατία και τον νέο πρόεδρό της Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάρουν θέση για τον «εκλεκτό» του πρώην πρωθυπουργού (δείτε εδώ).