Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Προκλητικές οι δηλώσεις Γεωργιάδη - Δυσφημούν τη χώρα

Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους επενδυτές εάν θέλουν να αγοράσουν Ελλάδα, να αγοράσουν τώρα που είναι φθηνά.

Για εξευτελισμό του Άδωνι Γεωργιάδη και του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΝΔ στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNBC, χαρακτηρίζοντάς τες απαράδεκτες και προκλητικές.

«Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, στο διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNBC είναι απαράδεκτες, προκλητικές και δυσφημούν τη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο Άδωνης Γεωργιάδης κάλεσε τους διεθνείς επενδυτές “να αγοράσουν Ελλάδα τώρα, που οι τιμές είναι χαμηλές”! Τέτοιες αναφορές δεν εξευτελίζουν μόνο τον ίδιο, αλλά και το κόμμα του και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη», αναφέρει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης κάλεσε τους επενδυτές εάν θέλουν να αγοράσουν Ελλάδα, να αγοράσουν τώρα που είναι φθηνά, για να συμπληρώσει πως «όταν ο Κυριάκος έρθει, η οικονομία θα πάει πολύ πολύ καλύτερα» (δείτε αναλυτικότερα εδώ).