Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Εξηγήσει ΝΔ για τη σχέση της με τον κατηγορούμενο για εκβιασμό

Να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τη σχέση που είχε το κόμμα με τον κατηγορούμενο για εκβιασμό καλεί τη Νέα Δημοκρατία ο ΣΥΡΙΖΑ.

Να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις για τη σχέση της με τον κατηγορούμενο για εκβιασμό καλεί τη ΝΔ ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου επικαλείται το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», σύμφωνα με το οποίο «ο κατηγορούμενος για εκβιασμούς κ. Π. Μαυρίκος βρισκόταν στο pay roll της Νέας Δημοκρατίας, για «προβολή πολιτικών δραστηριοτήτων» της».

«Αν αληθεύουν οι πληροφορίες της εφημερίδας, αναρωτιέται κανείς ποιες ακριβώς υπηρεσίες αγόραζε η ΝΔ με 18.500 ευρώ το μήνα από τον κύριο Μαυρίκο, η εφημερίδα του οποίου πουλούσε λίγες δεκάδες φύλλα, εκείνη την εποχή; Επίσης, ως πιστωτής του τιμολογίου το οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», αναφέρεται το ελληνικό Δημόσιο. Με ποια αιτιολογία, άραγε; Υπάρχουν κι άλλα τέτοια τιμολόγια; Υπάρχουν άλλες σχέσεις μεταξύ του κατηγορούμενου και στελεχών της ΝΔ;», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «θεωρούμε ότι το κόμμα της ΝΔ οφείλει ξεκάθαρες και πειστικές απαντήσεις. Καλούμε την ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη να δώσουν άμεσα εξηγήσεις στον ελληνικό λαό. Η αλήθεια θα πρέπει να λάμψει».