Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: Ασύλληπτο κράμα ψεμάτων από Άδωνι Γεωργιάδη

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης, έφτασε στο σημείο να ζητά να μετατραπεί η Ελλάδα σε χώρα-φορολογικό παράδεισο, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον Αδωνι Γεωργιάδη μετά τα όσα δήλωσε για τα Paradise Papers, σε συνέντευξή του, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση, «το θράσος της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει όριο. Προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, δηλαδή τις πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με την εμπλοκή της συζύγου του Κυριάκου Μητσοτάκη στα Paradise Papers, o αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης, έφτασε στο σημείο να ζητά να μετατραπεί η Ελλάδα σε χώρα-φορολογικό παράδεισο, χαρακτηρίζοντας ως ηθική την πρακτική της σύστασης τέτοιων εταιρειών!

Συγκεκριμένα, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο “Πρακτορείο fm”, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν είχε κανένα πρόβλημα να καταφύγει σε ένα ασύλληπτο κράμα ψεμάτων, προκειμένου να κουκουλώσει τις πρακτικές αυτές. Ισχυρίστηκε πως οι Έλληνες πολίτες που εμπλέκονται στις αποκαλύψεις των Paradise Papers είναι θύματα της υπερφορολόγησης της παρούσας κυβέρνησης, γι’ αυτό και έχουν το ηθικό δικαίωμα να παρκάρουν τα χρήματά τους σε φορολογικούς παραδείσους!

Είναι πλέον σαφές πως η ΝΔ του Κυρ. Μητσοτάκη λειτουργεί ως ένα λόμπι, το οποίο έχει μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση ακόμα και των πιο ακραίων αιτημάτων μιας περίκλειστης κάστας διαπλεκόμενων συμφερόντων, οικονομικών και πολιτικών», καταλήγει η ανακοίνωση.