Skip to main content

Σειρά βραβεύσεων και τιμητικών διακρίσεων για την ΜΕΒΓΑΛ ΑΕ

Η σειρά βραβείων που κέρδισε η εταιρεία σε διάστημα λίγων ημερών αποτυπώνουν την προσήλωση των ανθρώπων της ΜΕΒΓΑΛ στη διαφύλαξη των αξιών της.

Η εξωστρέφεια, η καινοτομία, η εταιρική κοινωνική ευθύνη και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, αποτέλεσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα αντικείμενα πολλαπλών βραβεύσεων και διακρίσεων της γαλακτοβιομηχανίας ΜΕΒΓΑΛ Α.Ε., σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Η σειρά βραβείων που κέρδισε η εταιρεία σε διάστημα λίγων ημερών αποτυπώνουν την προσήλωση των ανθρώπων της ΜΕΒΓΑΛ στη διαφύλαξη των αξιών της, τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, η ΜΕΒΓΑΛ απέσπασε βραβείο για τις καλές πρακτικές που εφαρμόζει στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στα βραβεία ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΞΙΑ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Παράλληλα, στα Greek Exports Awards 2015, τα οποία διοργάνωσαν η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την συνεδριακή Ethos Events S.A., η εταιρεία βραβεύτηκε στις εξής κατηγορίες:

• Κατηγορία SPECIAL AWARDS, Top Greek Export Company: Bronze βραβείο
• Κατηγορία TOP COMPANIES, Top Industrial Company: Silver βραβείο
• Κατηγορία TOP DISTINCTIONS, Top Branded Export Product: Gold Βραβείο (για το στραγγιστό γιαούρτι ΜΕΒΓΑΛ)

Στα βραβεία Made In Greece της Ελληνικής Ακαδημίας Marketing η ΜΕΒΓΑΛ κέρδισε τιμητική διάκριση για καινοτόμα προϊόντα (σειρά γιαουρτιών Harmony 1% Plus). Η συγκεκριμένα σειρά διαθέτει πλέον τέσσερα γιαούρτια με υπερ-τροφές, καθώς πριν από λίγες ημέρες εμπλουτίστηκε με δύο νέα γιαούρτια, το «Harmony1% Plus με Αλόη και Αρχαίους Σπόρους» και το «Harmony 1% Plus με Ιπποφαές, Λιναρόσπορο και Αγριοφράουλα».

Στα Bravo Sustainability Awards για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα, τα οποία απονέμει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός QualityNet Foundation, η εταιρεία τιμήθηκε με βραβείο για το εκπαιδευτικό της πρόγραμμα με τίτλο «Γαλακτοκομικά: Απόλαυση-Υγεία-Παιχνίδι», το οποίο παρουσιάζει στα σχολεία που καθημερινά επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις της στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Τέλος, παράλληλα με τις διακρίσεις για τις επιχειρηματικές και κοινωνικές της πρακτικές, ξεχώρισε και το management της ΜΕΒΓΑΛ, καθώς ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Πέτρος Παπαδάκης, στο πλαίσιο του 15ου Συνεδρίου Marketing & Πωλήσεων, τιμήθηκε ως «Εxceptional Manager για το έτος 2015»  για την προσφορά του στην ανάπτυξη της βιομηχανίας στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων.