Skip to main content

«Συντριβάνι - Έκθεση» το νέο όνομα της στάσης του Μετρό Θεσσαλονίκης

Δέσμευση του προέδρου της Αττικό Μετρό για δηλωτική αναφορά της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στην κεντρική στάση του έργου

Διπλή ονομασία, με δηλωτική αναφορά, θα αποκτήσει σύντομα μία κεντρική στάση του Μετρό Θεσσαλονίκης. Ο λόγος για τη στάση «Συντριβάνι», η οποία πρόκειται να μετονομαστεί σε «Συντριβάνι - Έκθεση», μετά από σχετικό αίτημα της διοίκησης της ΔΕΘ - Helexpo.

Αυτό προέκυψε κατά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το 27ο «Μoney Show» της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος, και ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ - Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Όπως σημείωσε ο κ. Ποζρικίδης, είναι κάτι που επιβάλλεται να γίνει, από τη στιγμή που η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα σημεία αναφοράς στην πόλη και πόλο έλξης για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Ο κ. Μυλόπουλος δεσμεύθηκε για τη μετατροπή της ονομασίας, τονίζοντας πως «μπορεί να μην έχει αποφασιστεί επισήμως μέχρι σήμερα», ωστόσο, όπως είπε, «είναι κάτι που θα γίνει σύντομα». «Θα το κάνουμε, Κυριάκο, μην ανησυχείς», υποσχέθηκε χαμογελώντας.