Skip to main content

Βραδινές ώρες εργασίες συντήρησης σε κόμβους της Περιφερειακής

Από τις 22.00 μέχρι τις 6.00 το πρωί, θα γίνουν εργασίες συντήρησης από σήμερα έως και την Παρασκευή στο τμήμα μεταξύ Παπαγεωργίου και Πυλαίας.

Εργασίες συντήρησης στην εσωτερική περιφερειακή οδό θα πραγματοποιηθούν από σήμερα 16 Νοεμβρίου έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της υπηρεσίας, θα γίνουν οι εξής εργασίες:

1.    Αδροποίηση επιφάνειας υφιστάμενων ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) και του ανισόπεδου κόμβου Κ11 (Πυλαία, Πανόραμα) με κατεύθυνση προς δυτικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 22:00 έως τις 06:00.
2.    Αδροποίηση επιφάνειας υφιστάμενων ασφαλτικών οδοστρωμάτων στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Κ5 (Νοσοκομεία Παπαγεωργίου και 424 ΓΣΝΕ) και του ανισόπεδου κόμβου Κ11 (Πυλαία, Πανόραμα) με κατεύθυνση προς ανατολικά και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι στις 22:00 έως τις 06:00.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.