Skip to main content

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα με σποραδικές καταιγίδες

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς.

Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά, καθώς και την ανατολική νησιωτική χώρα αναμένονται για σήμερα.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο βόρειο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.

Στη δυτική Μακεδονία ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών κυρίως το απόγευμα στην κεντρική Μακεδονία.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς.