Skip to main content

Συννεφιασμένος ο καιρός - Έως 27 βαθμούς η θερμοκρασία

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι

Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ηπειρωτικά, όπου σταδιακά θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται για σήμερα.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται τις βραδινές ώρες για τις νότιες περιοχές της χώρας. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την μεταφορά σκόνης, κυρίως στα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια από ανατολικές διευθύνσεις 3-5 και τοπικά στο Ιόνιο ως 6 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, με ένταση 3 με 4 μποφόρ.

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία και από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί εντάσεως 3 με 4 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 15 ως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι και από το απόγευμα πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.  Οι άνεμοι, μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική προβλέπονται νεφώσεις, κατά περιόδους αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή όμβρων κυρίως τις απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, με ένταση 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 ως 28 βαθμούς Κελσίου.