Skip to main content

Συννεφιά στη Μακεδονία - Στους 25 βαθμούς ο υδράργυρος

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες

Nεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές αναμένονται σήμερα στα βόρεια και από τις μεσημβρινές ώρες στα υπόλοιπα Ηπειρωτικά και την Κρήτη. Τα φαινόμενα το μεσημέρι-απόγευμα πιθανόν πρόσκαιρα να είναι ισχυρά στην Ήπειρο, την Μακεδονία και τη Θράκη. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα δυτικά και νότια βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Πρόσκαιρη βελτίωση τις βραδινές ώρες στη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και από το βράδυ στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.