Skip to main content

Συννεφιά σήμερα και με μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πρόσκαιρους όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά.

Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες με σποραδικές βροχές στα ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και πιθανόν πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με πρόσκαιρους όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας. Βελτίωση του καιρού από το βράδυ.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά 5 έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 33 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μεγίστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.