Skip to main content

Συννεφιά σε όλη τη χώρα - Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται σήμερα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες αναμένονται για σήμερα σε όλη τη χώρα, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις , οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές.

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες.  Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 02 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία ανατολικοί βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα, λόγω ομίχλης κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.