Skip to main content

«Συγγνώμη» ζήτησε η αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ, Στέλλα Βαλάνη

Η ίδια εξέφρασε επιφυλάξεις για τη διαχείριση κατανομής της διαθέσιμης ποσότητας νερού ανά περιοχές, κατά τις ημέρες αποκατάστασης της βλάβης.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπολίτες μου, ιδιαίτερα από εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο αυτές τις μέρες από την έλλειψη νερού», δήλωσε η αντιπρόεδρος της ΕΥΑΘ και στέλεχος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Στέλλα Βαλάνη.

Σε ανάρτησή της στο Facebook η ίδια εξέφρασε επιφυλάξεις για τη διαχείριση κατανομής της διαθέσιμης ποσότητας νερού ανά περιοχές, κατά τις ημέρες αποκατάστασης της βλάβης. Παράλληλα, έκανε λόγο για απόδοση ευθυνών σε όποιον αναλογούν, καταλήγοντας πως «δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Βαλάνη:

«Από τη θέση της αντιπροέδρου της ΕΥΑΘ, ως μέλος Δ.Σ. χωρίς εκτελεστικές αρμοδιότητες, αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπολίτες μου, ιδιαίτερα από εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο αυτές τις μέρες από την έλλειψη νερού, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και η δική μου οικογένεια.

Θέλω να συγχαρώ τους εργαζόμενους της εταιρίας, που έδωσαν άλλη μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό δουλεύοντας νυχθημερόν, χωρίς διάλειμμα, και να εκφράσω τις σοβαρές επιφυλάξεις μου για τη διαχείριση κατανομής της διαθέσιμης ποσότητας νερού ανά περιοχές, κατά τις ημέρες αποκατάστασης της βλάβης.

Θα ήταν όμως άδικο να μην υπενθυμίσω ότι η κατασκευή μιας δεύτερης εγκατάστασης επεξεργασίας νερού και παράλληλα αγωγού που θα τροφοδοτεί την πόλη με επιπλέον 150.000 κυβικά μέτρα τη μέρα, προκηρύχθηκε το 2012 αλλά απεντάχθηκε από τη συγχρηματοδότηση με την Ε.Ε. (γιατί άραγε;) για να ξαναμπεί σε τροχιά προκήρυξης τον τελευταίο καιρό!

Από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να αναζητηθούν και να αποδοθούν ευθύνες σε όποιον αναλογούν. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!».