Skip to main content

Συγγνώμη Φωκά για το υβριστικό σύνθημα με επιστολή στον Βούτση

Ζητώ συγγνώμη για το όλο συμβάν, σέβομαι την Βουλή και την ιστορία της, αναφέρει σε επιστολή του προς τον κ. Βούτση ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων

Συγγνώμη από τον πρόεδρο της Βουλής ζήτησε εγγράφως ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς, για όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, στο συλλαλητήριο των οπαδών του ΠΑΟΚ.

«Καμία πρόθεση δεν είχα να προσβάλω το κύρος και την τιμή του κοινοβουλίου. Μεταξύ των φιλάθλων επικράτησαν ακραία συνθήματα, λόγω της δυσαρέσκειας για την αδικία εις βάρος του ΠΑΟΚ και εγώ έκανα το λάθος να μην αντιδράσω αποτρέποντάς τους. Ζητώ συγγνώμη για το όλο συμβάν, σέβομαι την Βουλή και την ιστορία της», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Φωκάς σε επιστολή του προς τον Νίκο Βούτση.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema.gr, η Διάσκεψη των Προέδρων του κοινοβουλίου που συνεδριάζει αυτή την ώρα αποφάσισε την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή Δεοντολογίας για περαιτέρω εξηγήσεις και ενδεχομένως για επιβολή συστάσεων ή κυρώσεων.

Η επιστολή