Skip to main content

Η Voria.gr συνεργάτης της Deutsche Welle στη Βόρεια Ελλάδα

Συνεργασία της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής εφημερίδας της Βόρειας Ελλάδας με έναν από τους μεγαλύτερους δημοσιογραφικούς οργανισμούς στον κόσμο.

Η Voria.gr είναι από σήμερα ο συνεργάτης της Deutsche Welle στη Βόρεια Ελλάδα.

Πρόκειται για μία συνεργασία στρατηγικού χαρακτήρα της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής εφημερίδας της Βόρειας Ελλάδας με έναν από τους μεγαλύτερους δημοσιογραφικούς οργανισμούς στον κόσμο.

Οι αναγνώστες της Voria.gr, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο DW, στο πάνω μέρος της ιστοσελίδας, θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο πρωτογενές υλικό της ελληνικής υπηρεσίας της Deutsche Welle, διαβάζοντας ανταποκρίσεις και αναλύσεις από την καρδιά της Ευρώπης.

Oι αναλύσεις της Deutsche Welle έχουν το ειδικό βάρος και το κύρος που απαιτεί ένας πολίτης που θέλει να ενημερώνεται αξιόπιστα και ψύχραιμα για τα τεκταινόμενα στη Γερμανία ειδικότερα και στην Ευρώπη ευρύτερα.

Η συνεργασία με τη Deutsche Welle αποτελεί ακόμα ένα από τα πολλά βήματα που κάνει η Voria.gr για να εμπλουτίσει το περιεχόμενό της και να κάνει ακόμα πιο συναρπαστική την εμπειρία της ανάγνωσης και της περιήγησης στον ιστότοπό μας.