Skip to main content

Συνελήφθησαν τρεις Βούλγαροι με ρόπαλα και ναρκωτικά στην Πιερία

Σε βάρος της 27χρονης συλληφθείσας εκκρεμούσε, όπως διαπιστώθηκε αργότερα, καταδικαστική απόφαση για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Μπλόκο σε όχημα με τρεις νεαρούς Βούλγαρους έστησαν σε περιοχή της Πιερίας οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και βρήκαν στην κατοχή τους ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό ρόπαλο και μικροποσότητα κάνναβης βάρους 8,2 γραμμαρίων.

Μάλιστα, οι δυο άνδρες ηλικίας 21 και 27 χρόνων και η 27χρονη γυναίκα συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, αλλά από τον έλεγχο των στοιχείων τους προέκυψε και νέα έκπληξη, καθώς διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της 27χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κατερίνης διέταξε τον εγκλεισμό της στη φυλακή.


Σημειώνεται ότι τις υποψίες στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος κίνησε ένα 15χρονο που κινούνταν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου μόνο σε μια περιοχή της Πάρου. Όταν του έκαναν έλεγχο, βρήκαν πάνω του ακατέργαστη κάνναβη βάρους 3,64 γραμμαρίων και τον συνέλαβαν, όπως και τον πατέρα του που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.