Skip to main content

Συνελήφθησαν τρία άτομα για βανδαλισμούς βαγονιών του ΟΣΕ στην Πάτρα

Οι τρεις συλληφθέντες πιάστηκαν επ' αυτοφώρω την ώρα που τεμάχιζαν βαγόνια του ΟΣΕ για να αφαιρέσουν τον σίδηρο συνολικού βάρους ενός τόνου.

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου έπεσαν στα Ζαχλωρίτικα, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 52 και 30 ετών, καθώς και ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν σε τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου – Πατρών, όπου τεμάχισαν δύο βαγόνια του ΟΣΕ, με τη χρήση συσκευής οξυγονοκόλλησης και αφαιρούσαν σίδηρο συνολικού βάρους ενός τόνου, τον οποίο φόρτωναν σε φορτηγό του 52χρονου.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, που περιπολούσαν στην περιοχή, συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τους τρεις δράστες, ενώ κατέσχεσαν το φορτηγό του 52χρονου, ως μέσο τέλεσης της αξιόποινης πράξης.

Επιπλέον, κατασχέθηκε και η συνολική ποσότητα σιδήρου που είχαν αφαιρέσει, η οποία θα αποδοθεί σε νόμιμο εκπρόσωπο του ΟΣΕ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.