Skip to main content

Συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα για διάφορα αδικήματα στη Κ. Μακεδονία

Στη σύλληψη συνολικά δέκα άτομων προχώρησαν αστυνομικοί σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας το τελευταίο 24ωρο για διάφορα αδικήματα.

Συνελήφθησαν συνολικά 10 άτομα για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών, παρεμπορίου και οπλοκατοχής σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα:

- Συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 46 ναρκωτικά δισκία.

- Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, ένας 29χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να κατέχει ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 26,3 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και ένα μαχαίρι μήκους 16 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν.

- Συνελήφθη χθες το βράδυ στη Βέροια, από αστυνομικούς της Δίκυκλης Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ένας 18χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, διότι νωρίτερα αφαίρεσε από την κατοχή ανήλικης ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας.

- Συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών και του Αστυνομικού Τμήματος Κασσανδρείας, τρεις υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 56, 29 και 23 (γυναίκα) ετών, διότι προσποιούμενοι τους πελάτες, αφαίρεσαν από κατάστημα 4 φιάλες ποτών. Επιπλέον, από την έρευνα προέκυψε ότι ο 29χρονος, ενέχεται σε ακόμη μία περίπτωση κλοπής ποτών από κατάστημα το προηγούμενο διάστημα. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.

- Συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, τρεις υπήκοοι Βουλγαρίας ηλικίας 55, 30 και 27 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 123 προϊόντα παρεμπορίου (ζώνες, φακοί, ρολόγια κ.α.), τα οποία διέθεταν προς πώληση, καθώς επίσης και δύο μαχαίρια με μήκος 12 εκατοστά. Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας.

- Συνελήφθη χθες το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρύας Βρύσης, ένας 47χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε μία καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 10 μηνών, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας.